Αλλαγή ασυνείδητης δράσης

46940_10201204316126659_2005349474_n

Είναι περίεργο. Μάλιστα πολλές φορές αναρωτιέμαι το γιατί. Είναι οι στιγμές που νοιώθω κουρασμένος, καταβεβλημένος από την καθημερινότητα. Τρέξε και τρέξε, ακόμα και στο σπίτι χαλαρώνεις πολλές φορές τρέχοντας. Αλλά δεν βαριέσαι λες και ανοίγεις τον υπολογιστή σου και αράζεις, βλέποντας πράγματα που πραγματικά η ουσία τους δεν σου αρέσει, απλά περνάει η ώρα. Βαριέσαι, δεν είσαι κουρασμένος αλλά δεν σε πειράζει, βασικά σου αρέσει κα το αφήνεις να συμβαίνει.

Τέτοιες ώρες λοιπόν, πόσο μάλλον αυτές τις μέρες που κάνει και κρύο έξω, η νωχέλεια με διαπερνά και τρέχει το σώμα μου, ασυνείδητα προς τον υπολογιστή, για άλλη μια περίοδο χρόνου με διασκεδαστικά πράγματα. Όταν το συνειδητοποιώ ( ευτυχώς σχετικά γρήγορα)  βάζω μια τυχαία φωτογραφία από το Hubble site  αν θέλω διαβάζω γρήγορα τι είναι αυτό που βλέπω στην εικόνα και θαυμάζω.
Δεν κάνω κάτι διαφορετικό σε τέτοιες περιπτώσεις μιας και η βαρεμάρα θα συνεχιστεί, αλλά αλλάζω το κέντρο της προσοχής μου και η νωχέλεια φεύγει και φεύγω και εγώ από τον υπολογιστή. 🙂
και όχι δεν μπαίνω σε διαδικασία φιλοσοφίας και σκέψης

http://hubblesite.org/

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s