Θυμήσου, ξέχνα, αγάπησε, απόλαυσε

 

Θυμήσου το βάρος που κουβαλάς μέσα σου. Τι σε βαραίνει αυτές τις μέρες. Το μυαλό πια θύμηση περίεργη και νοσταλγική έφερε. Μείνε εκεί, μη κάνεις καμία δράση, παρατήρησε το ως γεγονός και θα εξαφανηστεί. Έπειτα βάλτο σε μια θέση, εκεί που όλα τα καλά και οι ευκαιρίες που σε έμαθαν κάτι μπαίνουν, άστο  μέσα σου, ως αποδεκτό δικό σου κομμάτι.
Ξέχνα το, θα ξανάρθει αργότερα, μετά από καιρό, όταν είναι. Πριν το αφήσεις τελείως όμως, πριν καταλαγιάσει στο μέρος που έχεις για τέτοιου είδους στιγμές,αγαπησέ το, δέξου ότι το έζησες και μπες για άλλο μονοπάτι, πιο δύσκολο και περπατημένο από λιγότερους αυτή τη φορά.
Αγάπησε το περιβάλλον γύρω σου. Τους ανθρώπους που σου συμπαραστέκονται, τα άτομα που σε μαθαίνουν, αυτούς που βλέπουν ότι είσαι απροσάρμοστος και διαφορετικός όπως όλοι μας. Σήκω το βλέμμα και απόλαυσε αυτό που έχεις εκείνη τη στιγμή γύρω σου.
Αγαπημένους ανθρώπους; είσαι κοντά στη φύση; και τα δύο; μείνε εκεί. Ανάσα στο ξεμούδιασμα και στη ζωντάνια που νιώθεις εκείνη τη στιγμή. Aνάλαφρος χωρίς νοσταλγίες, έγνοιες.

 

Advertisements

6 thoughts on “Θυμήσου, ξέχνα, αγάπησε, απόλαυσε

  1. Χρόνια πολλά ομορφόπαιδα, με μικρές μαγικές καθημερινές στιγμές.

    Σήμερα το μεσημέρι ανακάλυψα τον τύπο του βίντεο που μου έστειλες KnowDame, και τώρα δέχομαι ως δώρο live του! Ευχαριστώ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s